Click here to learn more

Jeg hedder Søren Westermann og står som ejer og stifter af firmaet Sw-foto, som holder til på midt. sjælland.

Jeg er 44 år og bor sammen med min kone Pernille og vores to børn, vores søn Gustav på 8 og vores datter  Thilde på nu 3 år.

Jeg har helt fra mine teenageår haft kameraet med under armen, til familie fester, rejser eller blot med på en fisketur.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde i mørkekammer på aftenskole, hvor vi lærte at fremkalde billeder på traditionel vis.

Det der betager mig i dag ved faget eller det at tage billeder, er samarbejdet med mine kunder. Lige fra den første samtale om det er et bryllup, et børne billede eller et portræt billede som skal bruges på en hjemmeside i et firma. Det at kunne glæde andre med et billede som de forhåbentligt kan have glæde af i mange år frem.

Jeg valgte derfor at starte op som selvstændig, i sommeren 2011 med henblik på at kunne gøre fotografering til lidt mere end en hobby. Jeg valgte derfor at stifte firmaet under navnet Sw-foto, som selvfølgelig kommer sig af Søren Westermann.

Man kan finde min hjemmeside på: www.sw-foto.dk / www.jystrupfoto.dk / www.jeresstoredag.dk

Jeg beskæftiger mig i dag hoved salig med Bryllupper, graviditet, konfirmationer, barnedåb og børnefotografering i studie.

Men skulle man have brug for at få løst andre slags opgaver, er jeg altid behjælpelig med at finde den bedst mulige løsning på denne opgave med et fotografisk højt resultat, da jeg sætter stor vægt på at kunne levere et højt teknisk resultat så mine kunder får en god oplevelse med Sw-foto.

Som fotograf gør jeg meget ud af at skabe en god og afslappet stemning omkring mig og firmaets kunder, om det så er bryllupsparret, konfirmanden eller moderen med sin nyfødte.

Dette har af erfaring vist sig at det giver det bedste resultat, med høj kvalitet og med en professionel tilgang til tingene vil jeg i samarbejde med mine kunder opnå det bedst mulige resultat.

Mvh Søren.